CARNS A LA BRASA
(inclou 2 guarnicions)
Conill a la Brasa – 13,90€
Ploma Ibèrica – 22,90€
Xurrasco “BLACK ANGUS” – 15,90€
Entranya de Vedella – 15,90€
Filet de Vedella (300g/500g/1kg) – 26€/35€/55€
Galta de Porc duroc sense os – 11,90€
Butifarra de “CALAF” o Butifarra negra – 11,90€
Peus de Porc – 11,90€
Pollastre (cuixa) – 11,90€
Hamburguesa Vedella “Black Angus” – 11,90€
Hamburguesa “VEGANA” – 11,90€
Entrecot de Bou (vaca vella) sense os (300g/500g/1kg) – 21€/26€/52
Entrecot de Vedella sense os (300g/500g) – 19,50€/24€
Costelles i Mitjanes de Xai (2u/4u) – 13€/20€
“CHULETONS” de 1KG APROX
Vedella BLACK ANGUS o Altres – 55,00€
Guarnicions (2 per plat)
Mongetes seques
Patates fregides
Carxofes (temporada)
Xampinyons
Albergínia
Salses 1.80€
Romesco
All-i-oli
Mayonesa
CAP DE LES NOSTRES GUARNICIONS PORTEN GLUTEN